Pilates-mattotunnit

Mattotunnit ovat yleensä pienryhmätunteja, mutta myös yksilötunti on mahdollinen. Tunnilla osallistujat tekevät harjoituksia opettajan opastuksella yksilöllisesti ja oman kehon sallimissa rajoissa. Harjoituksia tehdään selinmakuulla, vatsamakuulla, kylkimakuulla, istuen, konttausasennossa, polviseisonnassa ja seisten, jolloin kaikki liikesuunnat tulevat tunneilla harjoitetuiksi. Pienet ryhmäkoot mahdollistavat yksilöllisen opetuksen ja jokaisen osallistujan henkilökohtaisten tarpeiden huomioimisen. Mattotunnit on jaettu viiteen vaikeustasoon. Tunnit aloitetaan alkeistunneista, ja kehon vahvistuessa edetään progressiivisesti seuraaville tasoille. 

Liikkeet oikein ammattilaisen ohjauksessa

Pilates-harjoittelussa laatu menee toistomäärien edelle – kutakin liikettä toistetaan vain viidestä kymmeneen kertaa. Hyvien alkuasentojen hakemiseen sekä tekemisen tarkkuuteen kiinnitetään huomiota. Harjoittelu vaatii keskittymistä ja säännöllisyyttä tuottaakseen tuloksia. Harjoitusten teho perustuu oikeanlaiseen pilates-hengitykseen ja lihasten käytön hallintaan. Jokainen pilates-harjoitus vahvistaa kehon syviä lihaksia ja on samanaikaisesti myös vatsalihasharjoitus. Mattoharjoitukset keskittyvät ensisijaisesti kehon keskustan vahvistamiseen. 

Vaihtelua harjoitteluun pienvälineillä

Mattotunneilla harjoitukset tehdään pääsääntöisesti kehon omaa painoa hyödyntäen. Vaihtelua, haastetta ja hauskuutta tunteihin saadaan käyttämällä rullia, renkaita, palloja, pieniä käsipainoja ja vastuskuminauhoja.  

Oletko kiinnostunut mattoryhmistä?

Pienten ryhmäkokojen vuoksi ryhmiin tulee ilmoittautua etukäteen. Tiedustelut ryhmistä Marjo Raskilta puh. 040-7565 499 tai marjo.rask@pilatesplace.fi. 

Peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen sovittua käyntikertaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan normaalin käyntikerran hinta. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin yhteyttä

040 7565 499

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa