Pilates-opettajakoulutusta vuodesta 2005 alkaen

Pilates Place Tampere aloitti ensimmäisen kansainvälisen pilates-opettajakoulutuksen elokuussa 2005. Koulutus toteutettiin yhteistyössä lontoolaisen The Pilates Place Southwest -studion kanssa. Koulutus oli laajuudeltaan 1 300 tuntia ja sisälsi sekä matto- että laitekoulutuksen. Laaja pilates-opettajakoulutus antaa pätevyyden toimia itsenäisenä pilates-opettajana.

Koulutuksesta ovat tähän mennessä valmistuneet seuraavat pilates-opettajat: Maarit Konkarikoski-Laurila, Naomi Rask, Taru Ala-Haavisto, Emmi Nevala, Sari Ratas, Ainomaija Pennanen ja Janne Raukola.

Haaveiletko pilates-opettajan työstä?

Pilates-opettajakoulutus jatkuu edelleen, mutta erilaisella konseptilla. Syyskuussa 2014 ensimmäinen ryhmä aloitti pilates-opettajakoulutuksen LOLITA'S LEGACY -konseptin mukaisesti. Koulutus on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Lolita's Legacy -koulutus kestää noin 1,5 vuotta, ja lähiopetusta on kymmenenä viikonloppuna. Koulutuksen kokonaistuntimäärä on 500 tuntia, ja se koostuu neljästä kokonaisuudesta: Matto, Moduli I / taso 1, Moduli II / taso 2 ja Moduli III / taso 3.

Matto-osuus kattaa pre pilates -harjoitukset, mattoharjoitukset eri tasoilla ja post pilates -harjoitukset. Modulit I, II ja III kattavat 1, 2 ja 3 tason Reformer, Cadillac, Combo Chair ja Ladder Barrel -harjoitukset sekä Spine Corrector, Magic Circle ja Roller & Poles -harjoituksia.

Kouluttajana toimii Marjo Rask
Second Generation Pilates Teacher and Lolita San Miguel Pilates Master™ 
Lolita's Legacy Pilates Teacher Training -kouluttaja

Lisätietoja koulutuksesta
Marjo Rask
Puh. 040 7565 499

Lolita's Legacy pilates-opettajakoulutuksesta valmistuneet opettajat ovat  Emma Holopainen, Emmi Nevala, Terhi Tohni, Marianne Jääskeläinen, Hanna Hirvonen, Sari Kajala ja Marianna Sandström.

Ota meihin yhteyttä

040 7565 499

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa