Pilates-laitetunnit

Pilates Place Tampere tarjoaa monipuolista pilates-ohjausta laitteilla. Tarkista tuntien aikataulut tästä ja tule mukaan.

Voit osallistua Reformer-, Duo-, tai yksilölaitetunneille. Jokaisella laitteella on omat erityispiirteensä, mutta niiden toimintaperiaate on samankaltainen. Laitteissa käytetään erivahvuisia jousia, jotka vastustavat lihastyötä ja tuovat näin lisää tehoa harjoitteluun. Jousia säätämällä jokaiselle asiakkaalle voidaan valita tilanteen mukaan sopiva vastus, joten laiteharjoittelu sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille pilateksen harrastajille – myös kuntoutujille ja huippu-urheilijoille. Laiteharjoittelu tukee tehokkaasti myös mattoharjoittelua.

Laiteharjoittelua yksin tai ryhmässä

Yksilötunnilla kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne ja tunnilla tehtävät harjoitukset valitaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Harjoituksissa voidaan hyödyntää kaikkia laitteita. Tunti on kestoltaan 70 min. Tunnit sovitaan etukäteen opettajan kanssa. 

Duo-tunnilla kaksi asiakasta harjoittelee samanaikaisesti studiossa niin, että kumpikin tekee omia harjoituksiaan opettajan opastuksella. Harjoituksia tehdään kaikilla laitteilla asiakkaan tarpeet huomioiden. Duo-laitetunnit sovitaan etukäteen opettajan kanssa. Tunnit ovat kestoltaan 70 min.

Reformer-laitetunnilla kolme henkilöä tekee samaa harjoitusta samanaikaisesti. Harjoitukset valitaan ryhmän tason mukaisesti ja ne etenevät progressiivisesti sitä mukaa, kun keho voimistuu ja taidot kehittyvät. Tunneille ilmoittaudutaan etukäteen. Tunnit ovat kestoltaan 60 min.

Peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen sovittua käyntikertaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan normaalin käyntikerran hinta.

Katso tuntien aikataulut täältä. 

Parhaat tulokset säännöllisellä harjoittelulla

Laitetunneilla opetus on hyvin henkilökohtaista ja yksilöllistä. Opettaja valitsee jokaiselle asiakkaalle juuri sellaiset harjoitukset, jotka parhaiten soveltuvat asiakkaan tarpeisiin ja tukevat tulosten syntymistä. Säännöllinen harjoittelu takaa parhaat tulokset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Ota meihin yhteyttä

040 7565 499

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa