"Hyvä fyysinen kunto on onnellisuuden tärkein edellytys." -Joseph Pilates

Opettajat

Opettaja Marjo Rask

Marjo Rask

Pilates-koulutukset

Vuosina 2001–2003 Marjo työskenteli Lontoossa Method Putkisto Studiossa pilates- ja Method Putkisto -ohjaajana, studiomanagerina sekä opettajana Method Putkisto -ohjaajien koulutuksessa. Lontoossa Marjon opinahjoksi valikoitui The Pilates Place Southwest, jossa opettajana toimi arvostettu ja kokenut Meghan Hoffman. Tästä koulutuksesta Marjo valmistui Pilates Foundation UK:n sertifioimaksi pilates-opettajaksi (Comprehensive Mat and Equipment).  

Lolita's Pilates Master Mentor Program -koulutuksen Marjo suoritti vuosina  2012–2013. Kouluttajana toimi Lolita San Miguel, Joseph Hubertus Pilateksen sertifioima ensimmäisen sukupolven pilates-opettaja (First Generation Pilates Teacher). Koulutus oli suunnattu kokeneille pilates-opettajille ja se järjestettiin Mönchengladbachissa (Saksa), Prahassa (Tsekki) ja Dortmundissa (Saksa). Tämän koulutuksen myötä Marjo on Second Generation Pilates Teacher ja Lolita San Miguel Pilates Master.

Lolita's Legacy Pilates Teacher Training Program 2013–2014. Tämä koulutus järjestettiin Lolita's Legacy Pilates Master Mentor Program -koulutuksen jo suorittaneille opettajille Mönchengladbachissa, Prahassa ja Floridassa (USA). Lolita's Legacy Pilates Teacher Training Program antoi Marjolle pätevyyden kouluttaa pilates-opettajia Lolitan Legacy -konseptin mukaisesti.

Marjo aloitti Suomen ensimmäisen Lolita's Legacy Pilates Teacher Training -koulutuksen syyskuussa 2014.  

Muut koulutukset

Rosen-terapeutti v. 1999
Kasvatustieteen maisteri 2008, Tampereen yliopisto
Yamuna Body Rolling- ja Yamuna Face Ball -ohjaaja 2008–2009. Marjo ja hänen tyttärensä Naomi olivat Suomen ensimmäiset Yamuna Body Rolling- ja Face Ball -ohjaajat.

Vierivät kivet eivät sammaloidu

Marjo kouluttautuu edelleen kansainvälisissä pilates-koulutuksissa. Oppia hän on saanut Meghan Hoffmanin ja Lolita San Miguelin lisäksi muun muassa seuraavilta alan kansainvälisiltä huipuilta: Kathy Gorey, Alan Herdman, Brett Howard, Michael King, Anthony Lett, Nora St. John ja Elisabeth Larkam.

Alan koulutukset, pitkä työura ja omakohtainen harrastuneisuus ovat saaneet Marjon vakuuttuneeksi pilates-, Yamuna Body Rolling- ja Face Ball -menetelmien lukuisista terveyttä ja hyvinvointia edistävistä vaikutuksista. Marjo iloitsee siitä, että voi auttaa asiakkaitaan matkalla kohti terveyttä, hyvinvointia ja hyvää oloa. 


Ota meihin yhteyttä

040 7565 499

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa