Yamuna Face Ball -kurssi

Silmien siristäminen, lihasten turha jännittäminen kasvojen alueella ja hampaiden kirskuttelu aiheuttavat paljon enemmän tuhoa kasvojemme rakenteelle ja iholle kuin aurinko, saasteet ja ikääntyminen. Yamuna Face Ball (YFB) tarjoaa ennaltaehkäisevän ratkaisun toistuvan stressin ja jatkuvan jännityksen aiheuttamiin ongelmiin stimuloimalla ja linjaamalla luita, parantamalla verenkiertoa, aktivoimalla ja kiinteyttämällä lihaksia sekä kumoamalla painovoiman vaikutuksia.

Hehkua iholle ja kirkkautta katseeseen

Yamuna Face Ball -pallot on suunniteltu tuntumaan yhtä pehmeiltä kuin oma ihosi. YFB-työskentelyssä käytetään isompaa palloa pään alla ja pienempää kasvojen käsittelyyn. Voit tehdä käsittelyn itse tai Face Ball -ohjaaja voi tehdä sen sinulle. Pallot rullaavat helposti kasvoilla stimuloiden, linjaten ja vahvistaen kasvojen alueen luita. Kasvojen juonteet pehmenevät ja uusien juonteiden muodostuminen estyy tai hidastuu. Ikääntymisen myötä kasvojen luut kutistuvat ja niiden massa vähenee. Iho löystyy ja kasvoihin muodostuu juonteita. Painovoimalla on oma osuutensa, sillä pää ja niska työntyvät luonnostaan eteenpäin, mikä puolestaan aiheuttaa ihon veltostumista ja roikkumista. 

Laita stoppi juonteille!

Yamuna Face Ball -työskentelyssä kohotetaan kasvojen luita ja lihaksia siten, että iho saa jälleen tukea ja näin juonteiden muodostuminen vähenee ja hidastuu. Työskentelyn tuloksena iho on kirkkaampi, kasvot ovat rennommat ja täyteläisemmät. YFB:n vaikutukset ovat sekä kosmeettisia että terveyteen liittyviä. Tulokset voi nähdä ja tuntea välittömästi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa